Schrijf nu dat boek
Schrijf nu dat boek

In de zomervakantie worden veel boeken gelezen en daardoor wordt aankomend schrijftalent gestimuleerd om de spreekwoordelijke pen op te pakken. Een wens die één miljoen Nederlanders in meer of mindere mate koesteren. Schrijven lijkt zo makkelijk, toch valt dit in de praktijk tegen. Waar zal het boek over gaan? Een spannende thriller of meer iets over eigen ervaringen. Wordt het een dikke pil of blijft het bescheiden. En wie helpt bij de redactie van het manuscript?

Dat laatste is belangrijk. Niet alleen voor wat betreft de spelfouten, maar ook met betrekking tot de schrijfstijl en de spanningsboog. Met een bedreven redacteur, die de auteur stimuleert en hem of haar op het hoogst mogelijke niveau brengt, wordt de kans groter dat er ook een geschikte uitgever voor het werk wordt gevonden.

Driehoofdstukken.nl voorziet in die behoefte. Daar kunnen de eerste drie hoofdstukken worden gepresenteerd waarop investeerders vrijwel zonder risico kunnen inschrijven. Wordt de gestelde drempel gehaald, dan zal een professionele redacteur aan de auteur worden toegevoegd.  Is dat traject doorlopen, dan gaat Driehoofdstukken.nl op zoek naar een geschikte uitgever. Indien die niet wordt gevonden, dan zal het boek in ieder geval als boek, e-boek en als luisterboek worden uitgegeven en komt het sowieso beschikbaar voor de boekhandels in Nederland en België.

Driehoofdstukken.nl kan voor aankomend schrijftalent het portaal zijn voor een daverend debuut, maar is ook toegankelijk voor schrijvers die al eerder boeken hebben geschreven.

http://www.driehoofdstukken.nl